Descripció del projecte

Estudi geobiològic d’un pis entre mitgeres d’aproximadament 100 m2 on actualment hi viu una família de 4 membres  des de fa  11 anys. La parella té problemes d’insomni  i migranyes, finalment  decideixen fer un canvi en la distribució de l’habitació principal i ells mateixos experimenten una notable millora en el descans.  Requereixen  fer  un estudi per entendre el per què de tot plegat i d’aquesta manera adaptar les habitacions dels seus fills amb la distribució més adequada.

Com veiem a la imatge, l’habitació principal esta lliure de radiacions d’origen  natural, però les habitacions 2 i 3 requereixen un canvi en la distribució del mobiliari per tal d’anar a buscar les zones més neutres i aconseguir un descans reparador.

Pel què fa a les radiacions d’origen artificial s’han detectat unes làmpades de tauleta amb un camp electromagnètic (CEM) important degut a una mala connexió. S’ha localitzat també una antena de telefonia mòbil pròxima a l’habitatge i que genera uns valors alarmants als dormitoris.

Per solucionar aquests problemes s’han proposat canvis en el mobiliari i sistemes d’apantallament de CEM d’alta freqüència, com  cortines i pintures.