Galeria de treballs

Galeria de treballs

Decoració amb Serastone en un establiment comercial
Publicat: 07/31/2022

Us volem presentar una intervenció feta en un establiment comercial de Berga amb Serastone. En aquest cas van escollir les plaques de vidre combinant dos colors, el blanc i el taronja, seguint els colors de la imatge gràfica del negoci.

Es va fer un disseny amb diferents volums on es pogués integrar una pantalla plana. Aquest és el resultat obtingut, una imatge moderna i atractiva.

Serastone és desmuntable i pot ser traslladat en la seva totalitat. També és evolutiu, degut a que el sistema està preparat per a les futures necessitats del client, podent evolucionar en creixement d’estructura o en canvis de decoració, renovant el disseny amb diferents extensions, colors, materials …

El sistema Serastone és modulable. Ofereix una infinitat de combinacions possibles, el que fa que cada projecte sigui únic i adaptable a qualsevol estil decoratiu.

Els panells poden ser personalitzats, dissenyats en funció de la identitat visual de l’empresa o al gust del client amb qualsevol motiu, textura o color.