Arquitectura i interiorisme

Estudis de la salut a l’hàbitat, cèdules d’habitabilitat,
inspecció tècnica d’edificis i certificats d’eficiència energètica.

Projectes d’arquitectura i interiorisme

Estudis de la salut a l’hàbitat

 

 

Assessorament tècnic

PROJECTES D'ARQUITECTURA I INTERIORISME

ESTUDIS DE LA SALUT DE L'HÀBITAT

Tens un immoble i vols posar-lo a la venda? Tenim la solució que s’ajusta a les teves necessitats. Si vols comprar, aquí trobaràs la millor selecció d’immobles del Berguedà.

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Valoracions, informes de validació de superfícies, certificats d’Eficiència Energètica, cèdules d’habitabilitat, contractes, assessorament immobiliari i financer i gestió de patrimoni i/o herències.

Clau21 Àrea Tècnica, l’empresa al Berguedà

L’àrea tècnica de Clau21 pretén ser l’apartat de l’empresa que englobi tots els projectes i tràmits tècnics, així com els estudis de salut relacionats amb l’habitatge.

Disposem d’estudi d’interiorisme propi per tal de dur a terme el teu projecte. Explica’ns la teva idea i la transformarem en una realitat a la teva mida, adaptada a les teves necessitats i al teu pressupost. Des del més petit canvi de distribució de mobiliari fins a la reforma integral de casa teva, passant pel projecte del teu local de negoci si és el cas.

També podem portar a terme projectes arquitectònics de construcció convencional o ecològica en col·laboració amb reconeguts professionals del sector que dissenyaran la casa ideal per tu i la teva família. Tràmits com les cèdules d’habitabilitat, les inspeccions tècniques d’edificis (ITE) o els certificats d’eficiència energèticatambé tenen cabuda a la nostra àrea tècnica.

I finalment, hem volgut oferir-vos una branca directament relacionada amb la salut i el benestar a l’hàbitat per fer de casa vostra el lloc ideal on regenerar-vos de les agressions mediambientals que rebem al carrer o al nostre lloc de treball.

Què fem?

Realitzem estudis geobiològics de la llar, el lloc de treball o el terreny on edificar un habitatge per tal d’identificar les radiacions d’origen natural (corrents d’aigua subterrània, línies Hartmann o línies Curry) o les d’origen artificial (camps electromagnètics d’alta o baixa freqüència) i proposar les mesures correctores que requereixi cada cas concret.

Notícies recents

Disseny d’interiorisme d’un restaurant.

Disseny d’interiorisme d’un restaurant.

Galeria de treballsGaleria de treballs L’estudi d’Interiorisme de CLAU21 dissenya un restaurant molt especial a Berga. Es tracta d’una reforma integral en un local comercial que s’ha de convertir en un restaurant de cuina d’autor. El primer pas és entendre la...

Taller de revestiments

Taller de revestiments

Galeria de treballsGaleria de treballs Descripció del projecte Dins de les Jornades Tècniques Internacionals de l’EPS (UdG) dedicades a l’arquitectura Social i l’autoconstrucció, oferim un taller de revestiments amb argila i calç per complementar el taller ofert per...

Conferència taller a la Universitat de Girona

Conferència taller a la Universitat de Girona

Galeria de treballsGaleria de treballs Project Description Dins de les Jornades Tècniques Internacionals de l’EPS (UdG) dedicades a l’arquitectura Social i l’autoconstrucció, oferim un taller de revestiments amb argila i calç per complementar el taller ofert per la...