Com cada any CLAU21 torna a ser present a la Fira de l’1 de Maig a Berga. Enguany hem fet una disseny de l’estand per presentar, a part de les 4 àrees de l’empresa, la nova botiga on-line de material per bioconstrucció i prevenció de camps electromagnètics.

Per presentar la nova botiga www.materialbioconstruccio.com, a part del plafó explicatiu, teníem mostres de productes tan variats com; aïllaments naturals de cotó reciclat i llana d’ovella, pintures i vernissos ecològics sense químics, descalcificadors d’última generació que no necessiten ni sals ni connexió elèctrica, filtres de carbó actiu per potabilitzar l’aigua, telèfons inalàmbrics de baixa radiació per no renunciar a la comoditat de la manera més saludable, fundes per mòbil confeccionades amb tela apantallant que permeten trucar sense rebre la radiació del mòbil, auriculars amb tub d’aire, mostres d’argila i calç per fer revestiments, etc.

Amb una molt bona afluència de públic, aquest any el temps hi va acompanyar, podem valorar molt positivament aquesta edició de la Fira.