La bioconstructora neix per apaivagar les nostres inquietuds mediambientals i de benestar personal en relació a l’hàbitat, després de gairebé 40 anys de trajectòria professional de la constructora.

Així, Clau21 bioconstrucció es crea a partir de la necessitat de recuperar tècniques tradicionals de construcció i de la voluntat de treballar amb materials de construcció el màxim de respectuosos tant amb les persones com amb el medi que ens envolta.

En permanent procés de recerca i actualització de coneixements, apostem per l’aplicació de noves tècniques i materials que permetin condicionar els habitatges de manera que no afectin negativament la salut, que en millorin el benestar de les persones i que aprofitin les condicions ambientals per tal de reduir la despesa energètica.

Clau21, a més d’un clar compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, té com a objectiu essencial el treball en equip amb reconeguts professionals de l’àmbit de la bioconstrucció i l’ecoarquitectura (arquitectes, aparelladors, biòlegs i fabricants de materials). En relació amb això, fou un gran pas endavant el fet d’entrar a formar part de la Xarxa Ecoarquitectura Gabi Barbeta. L’estreta col·laboració amb tots aquests professionals del sector ens ajuda a trobar les solucions que més i millor s’adapten a les necessitats dels nostres clients.

Si esteu interessats a fer qualsevol obra o reforma i, a més, voleu fer-la de forma respectuosa amb les persones i el medi ambient, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.