Finalment ens hem decidit a fer el pas!

Després  de buscar els materials necessaris per fer una casa saludable seguint criteris bioconstructius per vàries vies diferents, vàrem pensar que seria bona idea intentar aglutinar tots aquests materials en una botiga online per tal que, persones o empreses com nosaltres, puguin trobar-ho tot en un sol lloc sense perdre temps buscant. L’altre tema important per nosaltres era que el preu no fos superior pel fet d’afegir un altre intermediari, i això també ho hem aconseguit. Trobareu els mateixos preus que els nostres proveïdors.

Es tractava d’oferir un servei acurat, acompanyat d’un bon assessorament pels casos d’autoconstrucció o persones que volen fer-se ells mateixos la reforma i un seguiment postvenda si és el cas. Sense incrementar la despesa i amb la particularitat de tenir només un interlocutor.

També cal remarcar l’apartat de la botiga referent a la prevenció dels camps electromagnètics o radiació artificial, que tant afecta a la nostra salut degut a la proliferació de les noves tecnologies i la seva aplicació en qualsevol àmbit de la nostra vida quotidiana. En aquest apartat hi trobareu tot un seguit d’objectes i materials que convertiran casa vostra en un lloc molt més saludable. Per evitar les radiacions podeu trobar una amplíssima varietat de materials, telèfons inalàmbrics de baixa radiació, fundes per mòbil, auriculars amb tub d’aire, teles per confeccionar cortines o pintures de blindatge per evitar la radiació provinent de l’exterior, mosquiteres que apantallen, peces de roba per embarassades o persones electrosensibles, tubs corrugats blindats per a instal.lacions, desconnectors de corrent, etc.

Feu-hi un cop d’ull. Segur que hi trobeu alguna cosa que ajudarà al vostre benestar i salut, o fins i tot aquell detall per regalar amb un plus de salut per les persones que estimes.

www.materialbioconstruccio.com