Construïm l'espai que tu necessites

Estem al teu servei per obres i reparacions petites,
reformes, rehabilitacions, promocions i obra pública.

Reparacions i obres petites

Si necessita canviar una rajola, fer una rampa al seu negoci, instal·lar una sortida d’aigua, renovar la instal·lació elèctrica… Demani’ns sense cap compromís!

Reformes i rehabilitacions

Constructora especialitzada en reformes, recuperació i rehabilitacions de façanes i altres obres antigues de valor. Explica’ns el teu projecte i nosaltres el realitzem!  

Promocions i obra pública

REPARACIONS I OBRES PETITES

PROMOCIONS I OBRA PÚBLICA

REFORMES I REHABILITACIONS

La constructora fou l’origen de Clau21, el nom inicial va ser Construccions Prat, creada per Ramon Prat l’any 1977. L’empresa va anar creixent fent promocions noves, reformes en general, rehabilitacions en cases antigues, granges…

L’any 1997, fusionant l’experiència adquirida pels pares i la innovació aportada pels fills, es crea Clau21 ampliant de forma clara tant els objectius com els serveis al client.

En aquest moment l’empresa compta amb quatre línies diferenciades per oferir un servei integral relacionat amb l’habitatge; la constructora, la bioconstructora, la immobiliària i l’àrea tècnica.

Clau21, amb afany de superació, intenta millorar dia a dia tant la qualitat a l’obra com la qualitat dels diferents serveis que ofereix.

Constructora Clau21

Galeria de treballs

Rehabilitació d’una terrassa-jardí exterior

Rehabilitació d’una terrassa-jardí exterior

Galeria de treballsGaleria de treballs Canvi d’imatge d’una terrassa exterior i el jardí d’un habitatge unifamiliar a Osona. Us mostres tres detalls per poder observar l’abans i el després de la reforma integral que s’hi va dur a terme

Reforma del jardí d’un habitatge unifamiliar

Reforma del jardí d’un habitatge unifamiliar

Galeria de treballsGaleria de treballs Un altre exemple d’adequació d’un espai exterior. Es tracta d’una terrassa, l’escala d’accés al jardí de la planta baixa des de l’habitatge i la zona de la barbacoa, respectant una font existent. La transformació de l’espai és...

Reforma de una teulada

Reforma de una teulada

Un dels avantatges principals de les construccions estructurals amb fusta laminada és la rapidesa amb què es realitzen, ja que són dissenyades i mecanitzades a taller.