Galeria de treballs

Galeria de treballs

Disseny d’interiorisme d’un restaurant.
Publicat: 08/11/2022

L’estudi d’Interiorisme de CLAU21 dissenya un restaurant molt especial a Berga.

Es tracta d’una reforma integral en un local comercial que s’ha de convertir en un restaurant de cuina d’autor. El primer pas és entendre la motivació, el gust i l’estil dels propietaris del local per adequar el projecte tan a les seves necessitats com a l’estil que se li vol donar al restaurant en funció també d’allò que volen oferir als seus clients.

La nostra màxima en aquest camp és dissenyar els espais tenint en compte sempre en primer lloc la manera de ser i d’entendre l’entorn que té el propi client, de manera que la nostra prioritat serà que en l’ambient del lloc s’hi vegi reflectit el caràcter i l’identitat de la persona que ens ha encarregat el disseny d’interiors per sobre de la nostra pròpia firma.

Sovint els dissenyadors pequem d’egocentrisme i volem plasmar prioritàriament el nostre propi segell per aconseguir distingir les nostres obres a simple vista i ens oblidem que cada espai ha d’anar dirigit i serà ocupat per unes persones diferents, i que, per tant, hem de tenir sempre present aquesta diversitat adaptant-nos en cada projecte al perfil de client que tenim al davant, aconseguint així que cada obra sigui única, personal i intransferible.

Aquí us volem mostrar el resultat d’aquest projecte que ens va fer molta il.lusió poder portar a terme. Us presentem el Restaurant Punt de Llum de Berga, us espai acollidor amb una cuina cuidada que de ben segur estarà a l’alçada de les vostres expectatives.