Construïm l'espai que tu necessites

Estem al teu servei per obres i reparacions petites,
reformes, rehabilitacions, promocions i obra pública.

Reparacions i obres petites

Si necessita canviar una rajola, fer una rampa al seu negoci, instal·lar una sortida d’aigua, renovar la instal·lació elèctrica… Demani’ns sense cap compromís!

Reformes i rehabilitacions

Constructora especialitzada en reformes, recuperació i rehabilitacions de façanes i altres obres antigues de valor.  Si necessita reconstruir, reformar o redissenyar una obra l’ajudarem en tots els processos del seu projecte

Promocions i obra pública

REPARACIONS I OBRES

REFORMES

Tens un immoble i vols posar-lo a la venda? Tenim la solució que s’ajusta a les teves necessitats. Si vols comprar, aquí trobaràs la millor selecció d’immobles del Berguedà.

PROMOTORA

Valoracions, informes de validació de superfícies, certificats d’Eficiència Energètica, cèdules d’habitabilitat, contractes, assessorament immobiliari i financer i gestió de patrimoni i/o herències.

La constructora fou l’origen de Clau21, el nom inicial va ser Construccions Prat, creada per Ramon Prat l’any 1977. L’empresa va anar creixent fent promocions noves, reformes en general, rehabilitacions en cases antigues, granges…

L’any 1997, fusionant l’experiència adquirida pels pares i la innovació aportada pels fills, es crea Clau21 ampliant de forma clara tant els objectius com els serveis al client.

En aquest moment l’empresa compta amb quatre línies diferenciades per oferir un servei integral relacionat amb l’habitatge; la constructora, la bioconstructora, la immobiliària i l’àrea tècnica.

Clau21, amb afany de superació, intenta millorar dia a dia tant la qualitat a l’obra com la qualitat dels diferents serveis que ofereix.

Galeria de treballs