head-berga

La immobiliària es va crear l’any 1997, després de 20 anys d’experiència de la constructora i coincidint amb una nova promoció de set edificis al bell mig del Passeig de la Indústria de Berga on s’hi va traslladar l’oficina que tenim actualment.

Vam començar comercialitzant els immobles de promoció pròpia però mica en mica vam anar ampliar la nostra cartera d’ofertes amb immobles de venda i lloguer de particulars o altres promotors, fins que en aquest moment podem dir que probablement disposem de la cartera d’immobles més gran de la comarca del Berguedà.

Pisos, cases, dúplex, finques rústiques, locals comercials, naus industrials, terrenys per edificar, lloguers de temporada per segona residència, apartaments a la costa, places d’aparcament, pisos d’estudiants a Barcelona, oficines… Tot tipus d’immobles per donar sortida a les demandes dels nostres clients.

La nostra principal motivació és que tant el propietari com el comprador o llogater quedin totalment satisfets amb la nostra gestió i se sentin acompanyants i recolzats en tot moment.