Galeria de treballs

Galeria de treballs

Millora d’aïllament tèrmic mitjançant un insuflat de cel·lulosa
Publicat: 08/12/2022

Project Description

Els usuaris d’aquest  pis de Manlleu es queixaven per dos motius, acústicament  ja que sentien el veïns de sobre i tèrmicament ja que la calefacció anava tot el dia i no aconseguien una temperatura superior a 19,5ºC.

La solució definitiva va ser un insuflat de cel·lulosa sobre el sostre fals de pladur, en aquest cas concret van ser quinze centímetres. L’execució es va portar a terme en menys d’una jornada laboral i pràcticament sense obres, només uns petits registres a cada estança per tal d’injectar la mànega i fer la comprovació dels gruixos.

Els usuaris de l’habitatge van trobar el seu efecte de forma immediata a nivell acústic i de confort tèrmic, i ara que hi ha passat dos hiverns veuen el gran estalvi econòmic que els ha suposat.

Raons principals per aïllar un habitatge amb cel·lulosa:

–          Ideal per rehabilitacions, ja que pràcticament no es realitzen obres.

–          És l’aïllant més sostenible del mercat, ja que el seu origen és paper de diari reciclat i tractat de manera ecològica.

–          És l’únic aïllant que ofereix, confort tèrmic, acústic, control de condensació i protecció contra el foc en un sol material.

–          Minimitza les oscil·lacions de temperatura a l’interior dels espais.

–          Els estudis diuen que es redueix el consum d’energia per climatització entre un 30% i un 40%.