Fidels al nostre compromís manifest amb el medi ambient, des de Clau21 volem fer un pas més i a partir d’ara, per cada venda de la nostra àrea immobiliària i per cada obra de la constructora i la bioconstructora, plantarem arbres arreu del món amb l’ajuda de la plataforma Tree-Nation.

Tree-Nation reuneix i coordina iniciatives de reforestació de tot el món i les engloba en una única plataforma, permetent la participació de ciutadans, empreses i plantadors. Això ha permès que Clau21 pugui començar a plantar arbres i compensar CO2 creant el seu propi bosc d’empresa amb la informació detallada de cada arbre que plantem així com les estadístiques de CO2.

Ajuda’ns a fer créixer el nostre bosc, l’únic que has de fer és confiar en nosaltres i deixar-nos demostrar que som una empresa també compromesa amb els seus clients, volem crear o buscar per tu la casa ideal. El lloc on tu i els teus pugueu créixer, descansar, regenerar-vos… en definitiva VIURE, però en majúscules.

Treballarem per vosaltres i junts aconseguirem millorar una miqueta el planeta, perquè cada arbre és VIDA i plantar vida només pot aportar-nos coses boniques que volem compartir amb tu.

En aquest enllaç podràs veure el bosc de Clau21.